Privatlivspolitik
Mad og Drikke

Foråret er så småt på vej & Reffen åbner lige om lidt!

Anden sæson bliver endnu mere vild, sjov og skæv end den første, for det der nu kan kalde sig Nordens største madmarked: Reffen åbner igen d. 29. marts! Reffen åbner med to nye kreative værksteder, to nye madkoncepter med butik, fire splinternye madboder og en ny food truck.

I åbningsweekenden inviterer vi udenfor på Reffen med smagsprøver, 1000 gratis øl. DJs bag pulten og præmiere på Reffens Public Art Program!

Direktøren for Reffen udtaler følgende om den nye sæson:

Mød de nye, kreative værksteder

Reffen fortsætter sit fokus på håndværket og kan for den kommende sæson blandt andet invitere gæsterne indenfor i 37ºN Gallery & Atelier og hos genbrugsentusiasterne Møbler og Maling med Mening.   

37ºN Gallery & Atelier

Når 37ºN Gallery & Atelier åbner containerdørene på Reffen skaber de en kombination af kunstudstilling og -salg, kreative events og workshops. Kunstkurator Fotini Moustakli og kunster Bárbara Díaz står bag konceptet:

I løbet af sæsonen vil 37ºN Gallery & atelier invitere både danske og internationale up-coming kunstnere til at udstille, og som gæst vil du kunne få fingrene i den spændende kunst, men også prints, plakater og tegninger. I atelieret vil være mulighed for at designe sin egen tote bag, tegne og deltage i croquis-sessioner, mens kunstduoen også vil arrangere sketching tours på Reffen og lejlighedsvise Observatory Nights, hvor 37ºN Gallery & atelier tager gæsterne med på en rejse fra kunst til stjernerne.

Hjemmeside: https://www.gallery37n.com
Sociale medier: @galleri37n

Møbler og Maling med Mening

Hos Møbler og Maling med Mening transformerer Genbrugsforeningen brugte kvalitetsmøbler – og de gør det med miljørigtige materialer og maling:

Derudover forhandler Møbler og Maling med Mening Milkpaint – en hundredeprocents naturmaling – og en af markedets mest bæredygtige og miljøvenlige akrylmalinger, nemlig Fusion Mineral Paint. Så hvis du er på udkig efter nye, klimavenlige og renoverede vintagemøbler, så er det Møbler og Maling med Mening, du skal besøge på Reffen.

Hjemmeside: http://www.malingmedmening.dk
Sociale medier: @malingmedmening

2 nye gastronomi & butik i én på Reffen

I den nye sæson byder Reffen velkommen til to nye koncepter, der ikke er bange for at dyrke et univers. Der både er køkken og butik:

Bad Habits

Hos Bad Habits sætter de italienske kvinder Fabiola Mellace & Virginia Griffa smæk på temafarven pink. De skaber et hipt, positivt og sødmefyldt univers med pink interiør, hiphop til øregangen og milkshakes, vafler og is fra det nordøstlige Italien.

Udover godterne til ganen finder du som gæst ved Bad Habits T-shirts med logo, hatte og skateboards.

Sociale medier: @badhabitscopenhagen

Apartamento 16

Rammer på containervæggene, italienske tæpper på patioen der er indrettet med borde og stole, vinylen der triller rundt i pladespilleren og et flot charcuterie-bræt foran dig – det er præcis hvad du kan se frem til hos Gabriele Mellace og Christian Spina i Apartamento 16.

Hos Apartamento 16 finder du italienske specialiteter som saltet tærte, skinker, pesto, oliven og oste. Du finder et hjørne med italienske kvalitetsprodukter, men du finder også vintage Levis jeans og skønne vinyler:

Sociale medier: @apartamento16cph

Mød de 5 nye madboder/trucks på Reffen

Den gode, traditionelle tilgang hvor maden er det primære fokus, er selvfølgelig slet ikke gået af mode. Derfor er det en stor ære for Reffen, at vi til den nye sæson får selskab af den lokale Nørrebro-heltinde, Ranee, Malawa Truck, Nordic Hotdog og den franske bistro République.

Ranee’s

Ranee Udtumthisarn har i 12 år drevet Ranee’s på Blågårdsplads – og nu har Reffen endelig fået fingrene i en ny, skøn container-version af den populære thai-restaurant.

Hos Ranee’s på Reffen finder du retter fra det nordøstlige Thailand baseret på frisk fisk, bæredygtige, økologiske og lokale råvarer – hos Ranee’s er de ikke bange for at være kreative og kombinere thaismage med danske råvarer.

Hjemmeside: https://ranees.dk
Sociale medier: @raneescph

Malawa Truck

I den Mellemøst-inspirerede Malawa Truck finder du sprøde, krydrede madpandekager, der er så klimavenlige som overhovedet muligt. Hos Malawa Truck fokuserer de nemlig udelukkende på veganske og vegetariske pandekager, der blandt andet foldes om hummus, tahin, friske forårsløg, tomat og masser af friske urter.

République

Hos République møder dine smagsløg den franske bistro, når den er bedst. Gennem hele sæsonen vil klassiske franske retter – ofte med et kreativt twist – være på menuen, og det betyder, at du kan se frem til fyldig coq au vin, andefritter og perfekt tilberedt Moules marinière.

Sociale medier: @Républiquecph

Nordic Hotdog

Hotdogs med prisvindende, sønderjyske pølser med hjemmelavet tilbehør af danske og nordiske råvarer. Hos Nordic Hotdog får du ikke hvilken som helst, klassisk dansk hotter – nej, du får en skøn gourmet-hotdog af frisk brød, som er tilpasset sæsonens råvarer, og hvor der er kræset for hver en detalje. Og så kan du endda få en hjemmelavet kakaomælk til.

Sociale medier: @Nordichotdog

Everest Nepalese Food

Hos Everest Nepalese Food får du, præcis hvad du forventer – autentisk, velsmagende nepalesiske klassikere. Fra dampede dumplings og Thukpa kylling-nudelsuppe til et Nepali khana set med dampede ris, grøntsager, karrymarineret kylling og linsesuppe.

Sociale medier: @everestfooddk

Om skribenten

Ulrik Topholm Jepsen

Ulrik Topholm Jepsen

Jeg er meget nysgerrig på at udforske og opleve de mange muligheder der er i København. Mine primære interesser er mad, musik og events, hvorfor de fleste af mine artikler vil komme til at omhandle dette.