Privatlivspolitik
Mad og Drikke Gratis Restauranter København Torvehallerne

Guide: 5 udsøgte smagsoplevelser i November

November
Silje Andersen
Skrevet af Silje Andersen

Pasta eller Pizza? Måske begge? Der er i hvert fald noget for en hver smag rundt omkring i byen i November måned. Læs med videre, hvor du får 5 forslag foræret til, hvordan du kan kræse om dine smagsløg i den kommende måned.

DM i Gløgg

Er der noget, der har en speciel plads i danskernes hjerter, så må det være gløgg. Om man skuler lidt til den sødlige, alkoholiserede drik eller drikker det, som var det saft, så har alle en holdning omkring det og forbinder det oftest med noget helt særligt; nemlig indre varme i kolde stunder og ventetiden op til jul.

d. 11 november fyldes Torvehallerne med duft af jul, når (det uofficielle) DM i gløgg bliver afholdt. Passionerede amatører står klar med grydevis af dampende varm gløgg og kæmper om din stemme i opløbet til at blive Danmarks (uofficielt) bedste ‘gløggolog’. Du kan gå ind og læse mere om begivenheden på Facebook her.

Hvor: Torvehallerne KBH,
Frederiksborggade 21, 1360 Kbh K
Hvornår: 11. november, 13:00-15:30
Pris: Fri entré

Cheese Copenhagen 2018

Har du en indre oste-connoisseaur gemt i dig? Så har du nu muligheden for at vække den til live, når festivalen Cheese Copenhagen 2018 løber af stablen 3. år i træk i Torvehallerne. Her kan du udforske kvalitetsoste fra samtlige af landets mejerier – og måske favorisere nogle heriblandt, som kan komme med hjem til aftenbrættet.

Mellem de mange smagsoplevelser, vil der i løbet af dagen være forskellige indslag, hvor du kan lære om ostens rolle og historie i Danmark. Læs mere om festivalens program her og hvordan du køber billetter her.

Hvor: Torvehallerne KBH
Frederiksborggade 21, 1360 Kbh K
Hvornår: 10. november, 10:00-18:30
Pris: 100 kr./billet

Carbonara festival

En af Italiens mest elskede kulinariske retter, spaghetti carbonara; og det er ikke kun i Italien, at retten er manges livret. Det er vist ikke forkert at sige, at mange danskere ligeså har taget denne udsøgte, cremede ret til sig.

Mange anskuelser er undertiden opstået, om hvorvidt en autentisk carbonara skal tilberedes. Nu indtager eksperterne minefeltet, når en 3-dags festival bliver afholdt til ære for retten. Kokke kommer hele vejen fra Italien til Danmark, for at give dig den bedst tænkelige, kulinariske oplevelse. Du kan læse meget mere her.

Buon appetito!

Hvor: Torvehallerne KBH,
Frederiksborggade 21, 1360 Kbh K
Hvornår: 2. november – 4. november
Pris: Fri entré

Green Beer Planet ølsmagning

Tag hul på weekenden – og en grønnere affære – i selvskab med Green Beer Planet. Eventet udspringer af en vision og forkærlighed for økologisk og lokalt brygget øl, og invitationen er en opfordring til, at få flere til at tænke over, hvad de drikker og hvor det kommer fra.

Green Beer Planet har indgået et samarbejde med Herlev Bryghus, som lejlighedsvist vil levere et lækkert udvalg af økologiske øl. Går man hen og bliver småsulten i løbet af aftenen, kan man gå ind og få et måltid mad på Restaurant Toldboden efter ølsmagningen. Mere om eventet kan du læse her.

Hvor: Nordre Toldbod 24, 1259 Kbh K
Hvornår: 16.00-18.00
Pris: Fri entré

Gorm’s 10 års Jubilæum

Gorm’s Pizza fylder rundt. I anledningen af deres 10 års jubilæum, deler det gastronomiske pizzaria ud af 100 pizzaer til de først ankomne gæster – dvs. der henholdsvis er én pizza pr. mand.

Gorm’s Pizza har i deres levetid sat en helt ny etikette på, hvordan pizza også kan smage. Med en blanding af romerske traditioner kombineret med nordisk, gastronomisk særmærk, har Gorm taget Danmark med storm (!) Tag del i festlighederne i deres senest etablerede restaurant på Amagerbrogade.
Du kan læse mere på Facebook her.

Men vær’ hurtig – hvem ville ikke gerne have fingrene i en lækker pizza fra Gorm’s, på en søndag aften!

Hvor: Amagerbrogade 82, 2300 Kbh S
Hvornår: 4. november kl. 19.00
Pris: Gratis – først til mølle!

Om skribenten

Silje Andersen

Silje Andersen

Mit navn er Silje Andersen; tilflytter i København og stor fan af at opsøge nye steder, muligheder og oplevelser rundt omkring i byen.
Mine interesser falder i særdeleshed på kultur- mad-, film- og musikoplevelser, og det er mig en glæde, at kunne dele ud af mine erfaringer med Jer herinde!