Mad og Drikke Guides

Den store guide til nytår 2017/2018

nytår 2018
Maja Pedersen
Skrevet af Maja Pedersen

Klik her for at se guiden til nytår i København 2018/2019

Selvom vi alle havde håbet på et lunt efterår, så kommer vi ikke udenom at december måned, og dermed også vinteren, er lige rundt om hjørnet. Udover at få arrangeret julefrokoster og skiferier, så melder det store spørgsmål sig også: hvad skal vi til nytår 2018?

Få inspiration til oplevelser, hvad der har åbent og hvad der sker rundt omkring i byen lige her. Vi har udarbejdet en guide, hvor der er noget for enhver smag. Uanset om du søger efter helaftens arrangementer, hvor du kan bestille de lækreste menuer til festen derhjemme eller det perfekte sted at skåle det nye år ind – så finder du det her.

Nytårsmenu hjemme – uden besværet i køkken

Restaurant Köd

Cofoco (tilbyder også vegetar- og børnemenuer)

Gastronomiet (tilbyder også vegansk- og børnemenuer)

LéLé Catering

Nytårsmenu på en af byens restauranter


Restaurant Pluto

Restaurant Köd

Restaurant Gorilla

Tivoli City Tower (kun for voksne)

Tivoli Harbour Tower (for hele familien)

Byens hotteste nytårsfest

Party like Gatsby

Dinner og party i én

Wallmanns Dinnershow

Hard Rock Cafe

Copenhagen Admiral Hotel

Mange hoteller i København tilbyder både lækre nytårsmenuer, overnatninger og flere steder har de også sørget for underholdningen.

Prøv lykken

P3 “festen og gæsten”
Heaps (app du kan hente til din smartphone)

Uanset hvilken løsning du ender med, så ønsker vi hos TipKbh dig et rigtig godt nytår 2018!

Om skribenten

Maja Pedersen

Maja Pedersen

Jeg kommer oprindeligt fra Slagelse på Vestsjælland, og brugte i mange år kun København til at tage i Tivoli eller shoppeture på strøget. Dette ændrede sig dog for alvor, da jeg i efteråret 2015 flyttede til byen, hvor jeg indså at København er og kan meget mere end det. Byen rummer alt fra storslået arkitektur til fredsfyldte parker, der er byens åndehul, til madmarkeder og restauranter, der pirrer københavnernes og andre besøgendes smagsløg. Til hverdag beskæftiger jeg mig med markedsføring på de digitale- og sociale mediekanaler, og er netop blevet færdiguddannet Cand.ling.merc fra CBS. Min helt store passion er at rejse, hvor jeg både udforsker storbyer, charterdestinationer og atypiske rejsedestinationer, og rejseapps med tips og tricks fylder derfor en del på min mobil.