Mad og Drikke

KöD-venner bag ny italiensk restaurantoplevelse

Skrevet af Lars Østergaard

Det går ikke stille for sig hos DiningSix. Virksomheden, der bl.a. står bag de populære KöD-restauranter, er nemlig klar til at åbne endnu et restaurantkoncept i København. Københavnerne kan nu glæde sig til Social Dining, når restauranten Basso åbner i hovedstaden.

Det lader til, at konceptet Social Dining har vundet indpas på den århusianske madscene. Den fem måneder gamle restaurant, Basso Aarhus, er nemlig blevet stemt direkte ind på en 7. plads over årets bedst anmeldte restauranter i Østjylland i år 2017. Således har Basso de seneste fem måneder forkælet de aarhusianske smagsløg, og nu er det tid til at rykke Social Dining-konceptet til hovedstaden.

“På den korte tid, vi har haft åbent, har vi lært en masse. Vi har gennemgået og lært af den feedback, vi har modtaget fra vores gæster og er nu klædt på til at introducere vores koncept for den københavnske madscene”

 Morten Pedersen, Partner & Direktør hos DiningSix.

Basso København vil ligesom sin jyske storesøster præsentere en Social Dining Menu á 10 og 13 serveringer. Dermed får gæsterne mulighed for at smage mange forskellige retter og få flere forskellige indtryk under én samlet middag. Et moderne og nordisk twist på klassiske italienske retter blandet med en casual og intim atmosfære er temaet for denne nye restaurantperle.

Menuen hos Basso består af simple og enkle retter med stor smag, der sagtens kan deles ved bordet. Så har man mulighed for at prøve noget forskelligt og få flere unikke smagsoplevelser sammen. Dét kalder vi ’Social Dining’, fortæller Morten Pedersen

Basso København kommer til at ligge på det hippe Dronningens Tværgade – kun et stenkast fra Kongens Nytorv og Kongens Have. Den pulserende beliggenhed gør Basso København til det ideelle sted at starte sin aften ude, både på hverdage og i weekender. Derfor er det ikke kun maden, der bliver kræset om hos Basso. Restaurantens vinliste kommer nemlig til at tælle en lang række varieret italienske vine, ligesom cocktailudvalget tager afsæt i Støvlelandet. Med brugen af italienske produkter vil der blive serveret klassikere i nye, skarpe og spændende kombinationer med noget for enhver smag. Prøv f.eks. stedets Negroni direkte fra taphanen.

Udover Basso-restauranterne, står DiningSix også bag restaurantkæden KöD, Slap Af og Klokken, samt cocktailbaren LouLou, der alle er beliggende på centrale placeringer i Aarhus og København.

Basso København står klar til åbne i midten af april.

 

Om skribenten

Lars Østergaard

Med bopæl i København og en naturlig interesse for musik, koncerter, events og mad vil størstedelen af artiklerne der kommer fra min side af, omhandle disse kategorier.