Mad og Drikke

Madmekka på Papirøen

Papirøen
Sarah Siger Holm
Skrevet af Sarah Siger Holm

Med udsigt over Københavns havn danner 25 gadekøkkener rammerne omkring Copenhagen Street Food på Papirøen – her kan du hænge ud i solen og spise mad fra hele verden.

Copenhagen Streetfood

Byens bedste på budget

De mange food trucks og containere er drevet af passionerede kokke, der hver især sætter deres personlige præg på de mange forskellige retter. Her er der fokus på at skabe unikke og særprægede oplevelser, når de mange ildsjæle alle ugens dage fra kl.11.00-22.00 (søndag til kl.20.00) indtager deres plads bag gryderne i de farverige gadekøkkener.

Papirøen nomineret for at være “bedst til prisen”

Copenhagen Street Food er da også svær at komme udenom, da de allerede har gjort sig bemærket – især i 2015. De blev nemlig nomineret til Politikens ’’iByen-Prisen’’ samt AOK’s pris ’’Byens bedste 2015 – på budget’’. Hvilket man må sige, at de lever helt op til forventningerne omkring.

Ved indgangen bliver man mødt af glade toner og både indendørs og udendørs er der linet borde og bænke op, som man frit kan slå sig ned ved. Inde i den store hal, finder man gademarkedet og her er der nærmest ikke den slags mad som ikke er repræsenteret. Du kan kaste dig over alt lige fra en saftig bøf hos Fat Burger til frisk håndlavet pasta fra Il Mattarello. Hvis man er fortaler for økologi eller vegetariske retter skal man uden tvivl et smut forbi Pølse Kompagniet og den Colombiansk inspirerede Latienda.

Mad på Papirøen

Garanti for gode oplevelser

I den velduftende hal er det gratis at komme ind og der er noget for en hver smag uanset alder og madpræferencer. Derudover kan man blive mæt for den nette sum af 50-75kr, mens man nyder et glas vin eller øl i en spand fra Bucket Bar. Er man ikke en af Københavns mange cykelister er der både metro, havnebus og adgang til parkering tæt ved det velbesøgte marked.

Så tag venner eller familie under armen og nyd en hyggelig dag i gadekøkkenets tegn. Der er garanti for en oplevelse ud over det sædvanlige og så kan alle få lige den ret, de bedst kan lide.

Om skribenten

Sarah Siger Holm

Sarah Siger Holm

Jeg er en pige med en forkærlighed for skriblerier omhandlende teater, film på det store lærred, sport, bøger og generelt hyggelige oplevelser i det Københavnske. Som person er jeg lettere nørdet, og du finder mig ikke uden et smil på læben - hvilket også kan læses i mine tips til byen.

Skriv en kommentar