Privatlivspolitik
Mad og Drikke Guides Restauranter København

Nyt spisekoncept giver dig 10-retters menu til ønskepris

Janne Andersen
Skrevet af Janne Andersen
Indlæg

Restaurant Co-ma Madsalen lancerer konceptet Tasting Torsdag og inviterer på en unik spiseoplevelse til en god pris, hver torsdag i foråret fra d. 14. marts. Her bliver du budt til bords med 10 små anretninger, der varierer efter kokkens valg.

Til middagen får du serveret en cocktailmenu, der er sammensat specielt, så den passer til maden. Denne tilgang er nemlig grundstenen i Co-ma – Cocktails & Mad – konceptet, forklarer ejer Nicolai Bernhoft:

“Når folk kommer og spiser en middag hos os, har de mulighed for at vælge en cocktail-menu, som et alternativ til vin eller øl. Det betyder at de får serveret cocktails, der er lavet specifikt til maden. På den måde sikrer vi vores gæster en anderledes helhedsoplevelse”

Til Tasting Torsdag får du mulighed for at prøve kombinationen af Cocktails & Mad på egen krop. Her får du en 10-retters tasting menu og 3 specielt sammensatte cocktails for 545 kr. pr. kuvert. Er du mere til 3 glas vin, får du samme kombination for bare 495 kr.

Billetter til eventet frigives løbende via DinnerBooking.

Om skribenten

Janne Andersen

Janne Andersen

Jeg er ikke Københavner af opvækst, men absolut af hjerte. Min kærlighed til byen begyndte i 2011, da jeg flyttede til Amager for at studere. Siden er den kun blevet større, og jeg omfavner bylivet med alt, hvad det indebærer. Mine interesser spænder fra kunst og musik til skæve pop-up events, street-food markeder og alle former for spiseoplevelser. Jeg håber, I har lyst til at tage med på min færd gennem byen.