Privatlivspolitik
Mad og Drikke Guides

Nytårskur – spis ude uden at sprænge budgettet

Nytårskur
Janne Andersen
Skrevet af Janne Andersen

Januar kan virke som en lang og mørk måned, hvor mange ømmer sig i økonomien ovenpå den store forbrugsfest i december. Det kan dog sagtens lade sig gøre at komme ud og spise en lækker middag uden at få varige mén på budgetkontoen. Vi giver dig her en guide til restauranter, der holder nytårskur med gode tilbud på spiseoplevelser i vintermørket.

Bistro Avenue

Bistro Avenue er en fransk inspireret restaurant, der ligger på Axeltorv. Bistroen byder på en 3-retters menu + 1 valgfrit tilbehør for 145 kr. pr. person. Menuen kan sammensættes efter eget ønske ud fra fem forskellige retter, og det er muligt at få en komplet vegetarisk kombination. Gæster kan bl.a. vælge mellem kalvetatar og ravioli med svampe. Desserten er fyldte profiteroles. Du kan reservere bord til nytårskuren her.

Krogs Fiskerestaurant

Den klassiske fiskerestaurant Krogs Fiskerestaurant, som du finder ved Gammel Strand, inviterer indenfor til nytårskur med alt godt fra havet. Her får du serveret en 3-retters menu, der består af hummerbisque, kulmule og appelsinsorbet. Du får fyldt snuden med lækker fisk for 300 kr, og der kan bestilles bord til arrangementet lige her.

The Fat Pike

På Islands Brygge slår den relativt nyåbnede restaurant The Fat Pike dørene op for en nytårskur, der henvender sig til de skaldyrs-glade. Menuen består af 7 serveringer og byder bl.a. på et udvalg af østers til forret, laksetatar, samt en grillet ribeye til hovedret. Menuen er fast og du kan bestille bord til herlighederne lige her.

L’ Enoteca

På Rysensteensgade holder den traditionsrige L’Enoteca di Mr. Brunello nytårskur på ægte italiensk manér. Her kan du vælge en menu, der består af 3-6 servings, alt efter hvor mange antipasti du kan klemme ned. Gæster kan fx vælge carpaccio og vitello tonnato, efterfulgt af tre små pasta-anretninger, heriblandt ravioli med trøfler. Pris fra 385-745 kr. Du kan booke bord til nytårskuren her.

Om skribenten

Janne Andersen

Janne Andersen

Jeg er ikke Københavner af opvækst, men absolut af hjerte. Min kærlighed til byen begyndte i 2011, da jeg flyttede til Amager for at studere. Siden er den kun blevet større, og jeg omfavner bylivet med alt, hvad det indebærer. Mine interesser spænder fra kunst og musik til skæve pop-up events, street-food markeder og alle former for spiseoplevelser. Jeg håber, I har lyst til at tage med på min færd gennem byen.