Privatlivspolitik
Mad og Drikke For børn Kultur og Kunst

Oplevelser i Tivoli

Aisha Hamid Jan
Skrevet af Aisha Hamid Jan

I Tivoli er der en ny omgang med underholdning. Så pak rygsækken! Alt fra dans, musik, gastronomi og ikke mindst dyrene fra Hakkebakkeskoven. 

Alvin Ailey

Verdens første afroamerikanske dansekompagni Alvin Ailey American Dance Theater vender stærkt tilbage. Denne gang med nye danse, der aldrig før er blevet fremført i lille Danmark. De storslåede dansere har sat fokus på borgerrettigheder, ikke kun i USA, men også resten af verden. ”Dance belongs to everyone” er deres motto. Det kan man kun være enig i. 

Arrangementet kan nydes fra d. 28. august – 1. september 2019 

Billetter kan købes her

Fredagsrock 

Alle mennesker, unge som gamle. Der er tid til ny musik og der er bestemt relevante kunstnere på banen. Der er nyt fra kendte danske kunstnere, dog har de andre også fået lov at være med. Sangere fra udlandet, som Lucy Love og R&B prinsessen Clara tager over i Tivoli. 

Den danske rapper Artigeardit er også til at finde. Stjernen har rødder i Jamaica og rapper bl.a. om det hårde bandemiljø. 
Der er hele 22 koncerter at se. Alt fra rap, pop til elektropop. Så det er bare med at komme afsted!

Listen over kunstnere kan findes her

Rytteriet Live

Efter kæmpe succes med masser af latter og røde ansigter, er Rytteriet Live tilbage med god underholdning. Rasmus Botoft og Martin Buch, der er mændene bag fødslen af showet, mødtes i Aarhus i 1995. Efter mange års samarbejde kom Rytteriet til verden i 2010, i serieform. Senere hen er det blevet en teateroplevelse. Den er netop til at opleve lige nu. Mere behøver man ikke at sige om Rytteriet. Det skal opleves. 

Showet kører fra 27. marts – 27. april 2019

Billetter kan købes her 

Smørrebrødsfest

Smørrebrød har en vigtig rolle i Danmark og bestemt også i Tivoli.
Fru Nimb og Grøften er blot to af mange restauranter, der vil byde Tivolis gæster velkommen, på deres version af smørrebrød. Da der er meget smørrebrød at komme igennem, har gæsterne hele sommeren 2019 til at prøvesmage. Kødspisere, vegetarer og flexitarer er alle velkomne. Der er et kæmpe udvalg og noget for enhver smag. 

Den 13. og 14. april 2019 er der smørrebrød på H.C Andersen slottet. Der vil blive serveret mad med manér samt fadøl ad libitum. Underholdning er der også en del af. Spis dig mæt og bevæg mavemusklerne! 

Mere info kan findes her

Hakkebakkeskoven

Den norske forfatter Thorbjørn Egners er manden bag den fantastiske fortælling om dyrene. Det er en historie der lægger vægt på at alle er en del af fællesskabet. Derfor er dette ikke blot en oplevelse for børn, men også voksne. Showet bliver for første gang vist i Glassalen i Tivoli. 
Mikkel Ræv og Morten Skovmus er til at se i showet, sammen med mange andre. 
Dyrene repræsenterer de forskellige typer mennesker i et samfund. Forestillingen rummer latter og glæde. Dog kan man nok godt genkende nogle af dyrene i sig selv i form af andre følelser.

Forestillingen kører fra 10. maj – 19. maj 2019 

Billetter kan købes her

Læs mere her

Om skribenten

Aisha Hamid Jan

Aisha Hamid Jan

Jeg er blot én ud af de mange indbyggere i København. Denne multikulturelle by har lidt af det hele, hvis man kigger ordentligt efter. De hyggelige skjulte cafeer på sidegaderne, og de fine små restauranter, der byder alle velkommen, har en stor betydning for mig. Jeg er vild med de gamle bygninger, og de gamle mennesker. De har altid en historie at fortælle om byen, og man lærer altid noget nyt. Den nyere generation har dog givet byen et twist, og det er præcis det jeg vil skrive om.