Privatlivspolitik
Mad og Drikke Musik og Film Streetfood

Copenhagen Street Food lukker og holder kæmpe fest 

D. 4. maj 2014 åbnede restauratør Jesper Møller og Dan Husted det farverige og bæredygtige Copenhagen Street Food, med over 39 gadekøkkener og barer med 13 forskellige nationaliteter. Her har både store og små gadekokke haft mulighed for at sætte deres individuelle præg på deres mad og boder samtidig med at musikere og kunstnere har skabt en unik atmosfære. Efter næsten 4 år med street food, drinks og bajere fra alle verdens hjørner, takker Copenhagen Street Food på Papirøen nu af.

I den anledning holder Copenhagen Street Food i samarbejde med Royal Beer og Soundvenue lørdag d. 16. december årets største afskedsfest. Der vil være mulighed for at dig og dine venner kan feste løs fra klokken 16 – 04 til nogle af Danmarks fedeste DJ’s som Simon Dokkedal fra Den Sorte Skole, Master Fatman, Matlock, Marty Smart og høre livekoncert fra P3 Guld-vinderen Benal kl. 21. Du kan læse mere på Facebook eventet her.

Den sidste dag Copenhagen Street Food er åben er fredag d. 22. december, så hvis du skal have din yndlings thai eller marokkanske ret, er denne dag sidste udkald.

Hvornår: Lørdag d. 16. december

Hvor: Trangravesvej 14, 1436 København

Tid: kl. 16 – 04

Pris: Gratis

Nyt kreativt madmarked

Selvom at Copenhagen Street Food lukker og slukker d. 22. december, er initiativtagerne Jesper Møller og Dan Husted ikke færdige med gastronomi og iværksætteri. De har nemlig planer om at åbne et nyt madmarked i hallen Riggerloftet på Refshaleøen. Det skal ikke blot være et sted for iværksættere og gadekokke, men også en kreativ platform for kunstnere og andre ildsjæle. De har planer om at åbne i foråret 2018.

Læs om det nye madmarked og alle de andre arrangementer der sker på Refshaleøen her.

Om skribenten

Natasja Gamborg Rasmussen

Natasja Gamborg Rasmussen

Jeg kommer fra Jylland, men har boet på Frederiksberg de sidste 4 år. Det betyder, at jeg elsker at finde ud af hvad København har at byde på og opdager stadigvæk nye steder, mad og oplevelser som jeg ikke har set eller prøvet før. Jeg er helt vild med sport, mode, komedie og mad, og jeg håber, at kunne dele mine erfaringer med jer og give lidt inspiration – om du altid har boet i København, eller lige er flyttet hertil