Privatlivspolitik
Mad og Drikke Restauranter København

Pep it up

Pepperoni pizza
Katrine Steinbach
Skrevet af Katrine Steinbach

– Guide til KBH’s mest udsøgte Pepperoni pizza!

Du har måske tømmermænd, søndagsblues eller ønsker blot at stille din sult – Og hvad er egentlig bedre, end en pepperoni pizza i selskab med en god komedie med Jenifer Aniston eller et par venner? Jeg kan ikke komme på noget bedre end en syndig pizza, så derfor har jeg lavet en guide til Københavns mest saftige, smagfulde og sanselige pepperoni pizzaer, som tilgodeser behovet for at spise en pizza derhjemme eller ude.

Nino’s – Nørrebro

Er det klassiske italienske pizzeria, som du kan spotte på lang gåafstand med iøjenfaldende rødternede duge på bordende, som hurtigt kan være optaget hvis solen skinner på Guldbergsgade. Nino’s har både pizza, pizza bianca(pizza uden tomatsovs), pasta, salat, focaccia og sandwiches. Men nu til pepperoni pizzaen, som har sin berettigelse med dens sprøde bund, uden at være for tynd, en mild men stadig smagfuld tomatsovs og ikke mindst et tykt lag mozeralla ost og en tilpas mængde af pepperoni. Mængden af pepperoni er vigtig for pizzaen kan være i denne særlige topklasse, for meget pepperoni gør pizzaen kvalm og for lidt gør den kedelig, men hos Nino’s mestrer de kunsten. En pepperoni pizza koster 57 kr.

La Foretta Pizza

Er også et klassisk italiensk pizzeria med lokation på Istedgade. Smagen af deres pizza er så god, at når du tager dit første bid, drømmer du om at sidde med solbriller på under sydens sol. På La Foretta kan du vælge mellem klassiske pizzaer, pizza bianca, pasta, galzone og sandwiches. Så der er alt til at stille din sult. La Foretta’s pepperoni pizza er dog udsøgt, fordi de formår at lave en tynd og sprød bund, og ikke er nærige med hverken ost eller pepperoni. Derudover så sveder pepperonien og gør pizzaen saftig, hvilket du kan toppe med deres pesto dressing eller olie/hvidløg dressing. Som tager den til et højere niveau. En pepperoni pizza koster 55 kr.

Neighboorhood – Organic Pizza & Cocktails

Dette er ikke et italiensk pizzeria, som de to ovenstående bud. Men er med på listen, fordi Neighboorhood formår at skabe en ny fortolkning af den klassiske pepperoni pizza. Restauranterne er placeret på Istedgade og Frederiksborggade og er for dig, som er glad for forandringer og nye smage. Stedet serverer snacks, pizza, salater og søde desserter, så der er også lidt for enhver smag. Men nu til sagen nemlig pepperoni pizzaen. Pizzabunden her er så tynd at den smelter på tungen. Pepperonien er ekstra krydret og nye ingredienser er tilføjet såsom spinat og rødbede, hvilket tager pizzaen til nye niveauer. Denne pizza er ikke en take away pizza, men skal nydes med en organic cocktail som supplement. En pepperoni pizza også kaldet “chili salami” koster 145 kr.

Om skribenten

Katrine Steinbach

Katrine Steinbach

I min fritid ved siden af mit studie, holder jeg af at lave
illustrationer, spille håndbold, byens puls og drikke øl med mine venner.