Privatlivspolitik
Mad og Drikke DinnerDays Festivaller Restauranter København

Lækker mad til gode priser – Du kan nå det endnu!

Avatar
Skrevet af Jacob Stensdal

Uge 7 er allerede startet og det er ensbetydende med skolernes vinterferie er gået igang. Derudover betyder det også at DinnerDays er i fuld gang. Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at du fra den 7. februar til den 16. februar kan spise ude til billigere penge end normalt. DinnerDays giver dig mulighed for at besøge nogle af byens bedste resturanter og heldigvis er der stadigvæk mulighed for at købe biletter en lang række steder.

Så hvad venter du på? Gå ind på DinnerDays hjemmeside og bestil en aften på lige netop den restaurant du kunne tænke dig at besøge. Vi har heldigvis gjort det nemt for dig og udvalgt nogle af de mest populære steder i samarbejde med DinnerDays hvor der stadigvæk er plads. Udover nedenstående resturanter er der også 44 øvrige steder der er værd at besøge.

No. 2

No. 2 er navnet på lillesøsteren til gourmetrestauranten AOC. Fællesnævneren for de to restauranter er den kompromisløse tilgang til råvarerne, spændende smagskombinationer og et nøje udvalgt vinkort. Sæt dig tilrette hos No.2 på kajkanten på Hammershøi Kaj på Christianshavn og nyd den gode udsigt over Den Sorte Diamant, Københavns Havn og Københavns tårne men du forkæler ganen med gastronomi i særklasse. I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder No.2 følgende menu:

Forret

  • Pocheret æg og ristet vinterkål I skummende let røget muslingecreme

Hovedret

  • Stegt grisebryst med løgpuré og kartoffelterrin samt sauce på Vesterhavsost

Dessert

  • Lakridsrods iscreme med blodappelsin og mandel crumble

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person – bestil via dette link

108

Restaurant 108 ligger på Christianshavn for enden af Strandgade. 108 finder inspiration i den store udvikling, der har fundet sted på den danske restaurantscene i løbet af de sidste 10 år. Ambitionen er at udforske og skabe essensen af en urban restaurant, der er tæt på naturen og gårdene uden at miste forbindelsen til storbyens stemning. Restaurant 108 er også lillebror til den verdensberømte NOMA. I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Restaurant 108 følgende menu:

Forret

  • Blomkål med koldrøget osietra stør og friskpresset mandelolie

Hovedret

  • Smørstegt Vesterhavstorsk med jordskokker og en sauce med Karl Johan svampe

Dessert

  • En dessert af surdejsbrød

DinnerDays menu 400- (+ billetgebyr) pr. person – bestil via dette link

Kanalen – obs. få pladser tilbage

På Restaurant Kanalen i charmerende og idylliske Christianshavn kan du nyde en frokost eller middag, der er præget af den traditionstro danske gastronomi til frokost og om aftenen med fokus på det franske køkken. Stemningen er lys og nordisk, og restauranten blev totalrenoveret efter en vandskade i 2014. Det er dog tydeligt, at de har bevaret respekten for det gamle hus og dets historie, men at de samtidig har givet det et yngre udtryk. I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Restaurant Kanalen følgende menu:

Forret

  • Pocheret rødspætte med trøffelcreme, syltet knoldselleri og sauce

Hovedret

  • Blanquette kalv med dehydreret gulerod, sort hvidløg, røget marv og sauce Robert

Dessert

  • Passionsfrugt med yoghurt, kokos og vanilje

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person – bestil via dette link

Ibu – obs. få pladser tilbage

Restaurant Ibu har fundet den hurtigste rute til Asien, så tag en smuttur til Malaysia og Singapore et par timer. Fra første bid tager Ibu dig med væk fra Vesterbrogades pulserende liv og erstatter det med sydende gadekøkkener, der oser af god smag. Ibu er det malaysiske ord for mor. En mor, der altid er der, som tager sig af dig, og som ønsker det bedste for dig. Netop disse egenskaber er en del af restaurantens faste manifest. I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder Restaurant Ibu følgende menu:

Forret

  • Sojamarineret Laks med Sisho/ponzu og Aromatiske urter

Hovedret

  •  Grillet Iron Steak serveret med Bok Choy og Sancho pebersauce

Dessert

  •  Chokolade og Banan

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person – bestil via dette link

Mør 

Hvis du er vild med smagen af godt kød, er MØR Restaurant & Bar lige stedet til din næste restaurantoplevelse. I det hippe kvarter Kødbyen på Vesterbro i København er der gang i både pander og gryder, når MØR går i køkkenet. Her er de eksperter i at stege en bøf til perfektion, og de ved lige præcis, hvordan den skal skæres. I forbindelse med DinnerDays i februar tilbyder MØR Restaurant & Bar følgende menu:

Forret

  • Færøsk laks – Hjemmelavet creme fraiche – Sprød glaskål – Havesyre bouillon

Hovedret

  • Bålgrillet okse – Stegt kejserhat – Knuste kartofler – Svampe ragout sauce

Dessert

  • Baked Alaska – Chokoladekage bund – Vanilje parfait

DinnerDays menu 210,- (+ billetgebyr) pr. person – bestil via dette link

I kan evt. også læse denne guide til endnu mere inspiration.

Om skribenten

Avatar

Jacob Stensdal

Jeg er meget nysgerrig på at udforske og opleve de mange muligheder der er i København. Mine primære interesser er sport og events, hvorfor de fleste af mine artikler vil komme til at omhandle dette.