Privatlivspolitik
Mad og Drikke Restauranter København

Restauranternes genåbning – Book på dagen og spis til næsten halv pris

Restauranternes genåbning
Avatar
Skrevet af Jacob Stensdal
Indlæg

I anledning af restauranternes genåbning er der ekstra gode tilbud at hente, hvis du kan vente med at booke til dagen, hvor du vil ud at spise.

Restauranternes genåbning – Spis til næsten halv pris indtil 14. juni

Efter lang tids venten, har byens hårdt prøvede restauranter fået lov til at genåbne. De kan nu igen invitere til bords og servere køkkenets smagfulde herligheder – også gennem Early Bird.

EarlyBird.dk er en appetitvækkende restaurant-tjeneste, som i samarbejde med mange af byens bedste restauranter, sælger dagens sidste ledige borde til en fordelagtig pris.
Helt præcis sparer du altid 1/3 af menuprisen og t.o.m. 14. juni får du endda EKSTRA 10% (udover de i forvejen 33%) skåret af din menupris, når du booker bord gennem Early Bird og bruger koden: RESTAURANT10.

Lad mundvandet løbe og bliv fristet af Early Birds omfattende menukort, der spænder fra Middelhavets klassikere til saftige, argentinske bøffer, mellemøstlige aromaer og Asiens farverige og raffinerede smagsgivere.

Der samarbejdes med køkkener fra alle verdenshjørner, kvaliteten er høj og der er flotte anbefalinger fra både gæster, madanmeldere og internationale madmedier.

Restauranternes genåbning - Early Bird restauranter

Restaurant guide

Udvalget af restauranter skifter dagligt ligesom menuerne, der sammensættes af restauranterne selv. Du kan kun booke bord til samme aften, til gengæld får du altid skåret 1/3 af prisen og frem til den 14. juni får du altså 10% ekstra.

Nedenfor kan du læse lidt mere om udvalgte restauranter, som alle er en del af tilbuddet ved Early Bird. Udvalget er stort efter restauranternes genåbning – Du kan se den komplette oversigt med restauranter på deres Early Birds hjemmeside.

Le Coq en Pâte – Østerbro

Prisklasse: 250-300 kr.
Det er de traditionelle franske klassikere, der pryder menukortet hos den franske bistro på Østerbro. Nyd smagfulde retter under hyggelige og autentiske rammer.
Her kan du læse mere om Restaurant Le Coq en Pâte, eller booke et bord.

Restauranternes genåbning
Restaurant Le Coq en Pâte

Restaurant Mes – Indre By

Prisklasse: 250-300 kr.
Hos Restaurant Mes får du ‘affordable luxury’ – moderne luksusspise, der anbefales i Michelin Guiden og giver 5 stjerner i Berlingske for en perfekt, luksuriøs restaurantoplevelse.
Her kan du læse mere om Restaurant Mes, eller booke et bord.
Meille

Restauranternes genåbning - Restaurant_Mes_Michelin2019
Restaurant Mes

Naert – Indre By

Prisklasse: 250-300 kr.
Køkkenet bygger på norske madtraditioner og nordiske råvarer. Det er nytænkende og fænomenalt godt håndværk, hvilket har givet 5 stjerner i Berlingske og 5 hjerter i Politiken.
Her kan du læse mere om Restaurant Naert, eller booke et bord.

Restauranternes genåbning
Restaurant Naert

Kung Fu II – Nørrebro

Prisklasse: 200-250 kr.
Det japanske gastropub-fænomen, Izakaya, byder på traditionelle småretter, en kop sake og japansk køkkenfusion, hvor der udover sushi også serveres smagfulde simre- og grillretter.
Her kan du læse mere om Restaurant Kung, eller booke et bord.

Restaurant Kung Fu II

Pintxos – Indre By

Prisklasse: 300-350 kr.
Hos Pintxos lader man sig inspirere af de spanske regioners opskrifter og madtraditioner. Menukortet er derfor rigt på tapasretter lavet af de lækreste råvarer.
Her kan du læse mere om Restaurant Pintxos, eller booke et bord.

Restaurant Pintxos

Restaurant Meille – Indre By

Prisklasse: 250-300 kr.
Få nordisk gourmet. Her gives 4 stjerner af Politiken og AOK, og ligesom sin søster-restaurant Mes anbefales restaurant Meille også i Michelin Guiden.
Her kan du læse mere om Restaurant Meille, eller booke et bord.

Restaurent Meille

Se også vores andre guides til restaurant oplevelser i København.

Om skribenten

Avatar

Jacob Stensdal

Jeg er meget nysgerrig på at udforske og opleve de mange muligheder der er i København. Mine primære interesser er sport og events, hvorfor de fleste af mine artikler vil komme til at omhandle dette.