Mad og Drikke

Tung sydstatsbrunch ødelægger januarkuren

sydstatsbrunch
Sebastian Wulf Holm

SPONSORET: Brunchen på Alabama Social var gratis for holdet bag tipKBH, men artiklen udtrykker vores oprigtige holdning.

Hos tipKBH har vi ofret figuren og januarkuren til fordel for lækker mad og høj livskvalitet. Om søndagen kan man passende gøre det med sydstatsbrunch på Alabama Social.

Brunch i København

Belgisk vaffel med fried chicken samt friskpresset juice og ingefær shot

Kvalitet og kvantitet

På Alabama Social får man begge dele. Brunchen har fået navnet “The Dirty Southern”, og den lever i den grad op til navnet. Tungt og beskidt på den lækre og velsmagende måde. Det er amerikansk comfort food i flotte lokaler med udsigt over Sortedamssøen.

København Brunch

Chili con carne og fritter

Maden til sydstatsbrunch

Det starter relativt let med lidt brød, avocado og tomatsalsa, som bliver serveret på samme tid som røræg, chorizopølser og spareribs. Derfra bliver det kun tungere, og selv de største mænd bliver udfordret på pladsen i maven. En belgisk vaffel med friturestegt kylling bliver efterfulgt af en stor portion chili con carne med fritter. Som om man ikke er mæt nok på det tidspunkt, slutter kokkene festen af med amerikanske pandekager med is. Hvis man går sulten derfra, skal man omgående søge læge.

Stemningen i restauranten er lige så god som maden, hvor personalet serverer madorgiet af fire omgange med store smil og højt humør.

Det eneste vi manglede på Alabama Social var en seng, vi kunne lægge os på efter måltidet.

Brunchpandekager

Pandekager med is

Glem nytårsforsættet

Vi foreslår, at du dropper nytårsforsættet, udskyder løbeturen til mandag og sætter hele søndagen af, så du kan slå mave på sofaen efter besøget. Det er nødvendigt.

Læs mere om brunchmenuen. (PDF)

Om skribenten

Sebastian Wulf Holm

Sebastian Wulf Holm

Jeg hedder Sebastian og har boet i København siden 2009. København har sin charme og sine forskelligheder i alle bydele, og er der noget jeg ikke har oplevet, skal det opleves. Jeg er et nysgerrigt legebarn, der elsker mad - og er der noget København har, så er det mange gode spisesteder.

Skriv en kommentar