Privatlivspolitik
Mad og Drikke Restauranter København

Weekend brunch på DEJ

Rikke Vilhelmsen
Skrevet af Rikke Vilhelmsen

De fleste husker nok DEJ for nogle af Vesterbros bedste pizzaer. De er nu også klar med en lækker og velsmagende brunch i weekenden! Vi fra tipKBH havde fornøjelsen af at ligge vejen forbi og smage på deres nye brunch.

DEJ ligger på Vesterbro lige ved Kødbyen. Deres centrale lokation og flotte indretning, gør at det både er skønt at sidde udenfor og indenfor. Deres brunch kan nydes lørdag og søndag fra 9.30 til 14 for bare 159 kr.

Maden var rigtig velsmagende og med en varierende og lækker brunchbuffet. Der serveres forskellige slags salater, frisk frugt, oste og kødvarianter. Derudover er det muligt at bestille æg og bacon, der bliver lavet til dig så du får det helt frisk.

De er kendte for deres rigtig lækre pizzaer, så selvfølgelig er der også pizza at finde i brunchbuffeten. Til den søde tand, bliver der serveret nutellapizza. Mums! Vi kan i hvert fald sagtens forstå at man kommer igen for deres pizzaer og nu kan vi også nyde weekendens morgenstunder hos DEJ.

De forskellige salater, hummus og pizzaer der er i deres brunchbuffet gør at det er en smule anderledes end helt klassisk brunch vi kender. Dog kun på den gode måde! Man går derfra mæt, glad og har fået en masse velsmagende mad. En skøn måde at starte weekenden på og noget vi helt klart vil anbefale.

Læs mere om brunch på DEJ på deres hjemmeside.

Om skribenten

Rikke Vilhelmsen

Rikke Vilhelmsen

Jeg er hende der altid hiver en veninde med ud til nye steder i København. Jeg bliver draget af kunst, natur, musik & mad! I finder mig med en øl i hånden på den lille lokale bar, i en af byens mange haver med en alt for dyr to go kaffe i hånden eller på en nyåbnet instaværdig café. Jeg håber at kunne give inspiration til både tilflytteren og den garvede Københavner.