Privatlivspolitik
Musik og film

Årets julekoncert kommer til København: Oplev Stig Rossen i Falkoner salen d. 10. december

Ingen jul uden Stig Rossen og Årets Julekoncert. Det gælder naturligvis også i 2022, hvor Stig for 28. år i træk drager hele landet rundt for at sprede julestemning, og...

Candlelight concert: Klassisk musik med et twist

Få det komplette overblik: Sommerens koncerter og festivaler

Sommerens gratis koncerter

Festivaler er tilbage! Her får du det fulde overblik

Teater i København: Store broadway musicals på menuen

Nu indtager The Bodyguard-musicalen Tivoli

Her er efterårets koncerter

Oplev nærværende intimkoncerter i anderledes omgivelser

Få inspiration til din næste musik- og filmoplevelse i København. Her på siden kan du læse om alt fra musik- og filmfestivaler til open air sommerbio.

-||-

Festival

For København er festivaler en vigtig del af byens fritid- og kulturliv. Byens mange årlige festivaler bidrager til at gøre København attraktiv for både turister og folk der bor i byen til dagligt.

København har mange årlige festivaler, som for eksempel Copenhell, der hvert år bringer de største rockbands og metalnavne til Refshaleøen. Med alle byens mange tilbud, kan det være svært at huske dem alle sammen. Derfor prøver vi at holde jer opdateret på byens forskellige festivaler.

Koncerter 

København har et hav af forskellige koncertsale og spillesteder og derfor kan det være svært at beslutte sig for hvilken koncert man skal tage til. Det kan være en jungle at finde rundt i Københavns mange koncerter. Måske har du endda oplevet at misse en fed kunstner, fordi du ikke vidste, at de spillede. Her på siden kan du få forskellige tips til koncerter eller spillesteder, som kunne være interessante for dig. 

Biografer

Elsker du film og mangler du et sted at se den næste store blockbuster? København har et stort udvalg af forskellige biografer, som opfylder de flestes behov. En gang imellem arrangerer de københavnske biografer også forskellige spændende events, som for eksempel babybio eller forpremiere. TipKBH forsøger at give dig en guide til, hvad der sker i byens biografer.

Zulu Sommerbio

Hvert år rejser Zulu Sommerbio rundt i Danmark og viser film under åben himmel. Vi er så heldige, at København er en af de byer, hvor Zulu hvert år arrangerer Zulu Sommerbio. Derfor prøver vi hver sommer at give dig et overblik over deres program, så du ved, hvornår de viser din yndlingsfilm. 

Spillesteder

Royal Arena

Royal Arena er en af Københavns nyeste og mest moderne spillesteder. Arenaen er kendetegnet ved sin flexibilitet og kan huse op til 16.000 gæster. Siden opførelsen i 2017, har stjerner som Katy Perry, Bruno Mars og Drake brugt Royal Arena som spillested. Da Royal Arena er en multiarena, giver det også mulighed for at huse større kultur- og sportsevents, for eksempel EM i kortbanesvømning i 2017, VM i ishockey 2018 og VM i Herre Håndbold 2019.

Vega

Med over 250 koncerter om året, er Vega et af Københavns mest populære spillesteder. Vega består af to forskellige spillesteder, Store Vega og Lille Vega. Store Vega er, som navnet indikerer, det største af det to venues. I Store Vega er det primært de store mainstream navne, der spiller, mens Lille Vega målretter sig mere mod mindre intim koncerter.  

Pumpehuset

Pumpehuset er et af Københavns ældste spillesteder og ligger i hjertet af byen. Selvom Pumpehuset ikke har den samme kapacitet som Royal Arena eller Vega, er det stadig et af Københavns mest populære spillesteder. Udover at huse mainstream artister, har Pumpehuset også et øget fokus på at udforske nye tendenser indenfor musikken og give plads til nye artister. Pumpehuset er især blevet et populært spillested for niche genrer som death metal, drum'n'bass and underground hiphop.