Privatlivspolitik
Musik og Film Christiania Festivaller Koncerter

3 begivenheder i denne måned, som vil stille din festivalstrang

Festivalstrang
Silje Andersen
Skrevet af Silje Andersen

Efteråret har på mange måder meldt sin ankomst. Festivalssæsonen stilner af –
udendørskoncerter rykker indendørs. Solen spiller atter kostbar og der bliver kortere imellem gråvejrsdagene. Det kan for mange virke fristende, at blive indendøre.
Ikke desto mindre, sker der stadig masser af spændende arrangementer i byen, som giver dig muligheden for at forlade sofaen og få stillet den resterende festivalstrang, du nu måtte have.

Musikfilm-festival

Cinemateket huser denne måned en ti dage lang festival, hvor de har samlet et stærkt program af musikfilm – nye som gamle -, events, særprægede besøg og et årligt plademarked for musikentusiaster- og interesserede. Få mættet festivalssulten og tjek Musikfilm-festivalens program ud, som du kan se på deres hjemmeside her.

Hvor: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123, Kbh K
Hvornår: 14. – 23. september
Pris: 0-80 kr.

Byhavens afslutningsfest

Pumpehusets hyggelige, udendørs sommerscene ‘Byhaven’, runder i denne weekend deres sommersæson af med en stor afslutningsfest.
Der åbnes for haven kl 15.00, hvor man kan slå sig ned ved borde og bænke i grønne omgivelser. Hele aftenen vil Byhavens eget køkken servere sydamerikanske specialiteter, så du kan få stillet sulten inden koncerterne går i gang kl 18:30. Kom og tag del i sæsonens sidste udendørs fest og nyd tonerne under åben himmel. Læs mere om programmet her.

Hvor: Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554, Kbh K
Hvornår: 15. september, haven åbner kl 15:00, koncerterne starter kl 18:30
Pris: Fri entré

Christianias fødselsdag

I september måned fejrer fristaden Christiania 47 års fødselsdag og det betyder, at der er lagt i ovnen til en hel dag fyldt med spændende aktiviteter, lækre madoplevelser og selvfølgelig en masse musik. Festlighederne bliver skudt i gang kl 10.00 med et traditionstro fødselsdagsmorgenbord, derefter fordeler koncerter og arrangementer sig over stadens forskellige scener, og fortsætter hele dagen lang. Om aftenen vil man kunne opleve begivenhedens hovedkoncert, som koster 40 kr. – udover denne, vil de øvrige festligheder og
koncerter være gratis. Du kan læse mere om dagsprogrammet på deres facebookbegivenhed.

Hvor: Christiania, 1440, Kbh K
Hvornår: 26. september
Pris: 0-40 kr.

Om skribenten

Silje Andersen

Silje Andersen

Mit navn er Silje Andersen; tilflytter i København og stor fan af at opsøge nye steder, muligheder og oplevelser rundt omkring i byen.
Mine interesser falder i særdeleshed på kultur- mad-, film- og musikoplevelser, og det er mig en glæde, at kunne dele ud af mine erfaringer med Jer herinde!