Privatlivspolitik
Musik og Film Kultur og Kunst

City singler holder 10 års jubilæum

Lærke Rask
Skrevet af Lærke Rask

Er du til sjofel humor, der lige er en tand under bæltestedet, og mangler du noget at lave med din veninde, mor eller måske hvis du er modig, din kæreste, så skynd dig forbi Glassalen i Tivoli!

I dag og i morgen kan I nemlig opleve City Singler – Gammel vin på nye tasker – et jubilæumsshow, hvor man er underholdt fra start til slut, ligesom i de gamle dage. At Trine Gadeberg, Kaya Brüel og Anne Sofie Espersen er blevet 10 år ældre er ikke til at se når de danser og synger i flotte røde pallietdragter. De ekstra år på bagen illustreres i stedet i humoren, der er lige tilpas under bæltestedet og helt up-to-date. Showet består både af små sjove videoklip, hvor den rygskadede City-Single Anne Louise Hassing også optræder, men primært af sjove sketch på scenen, hvor de skiftevis optræder sammen og hver for sig.

Humor under bæltestedet

Det er virkelig et godt grin og måske en lidt sjovere mulighed for at få åbnet op for problemer med sexlivet efter børn. Det er simpelthen for sjovt til at lade være!

Showet foregår i Tivoli i Glassalen, og du skal være hurtig med at købe billetter, hvis du vil ind og se showet. Du kan jo passende kombinere aftenen med en lille gåtur i Tivoli, inden de lukker for at forberede Halloween sæsonen.

Om skribenten

Lærke Rask

Lærke Rask

Jeg bor i en hyggelig lille lejlighed i København NV med min kæreste. Jeg kan godt lide at opdage de små finurligheder ved både Nørrebro og Nordvest. Jeg holder af at opleve koncerter og teaterstykker med både venner og familie - det er en rigtig sjov oplevelse at dele. Jeg holder meget af at gå i byen, helst de mere hyggelige barer, og hænge ud med mine venner og min kæreste. Desuden har jeg et had-kærlighedsforhold til bus 6A, og jeg elsker at slå et smut forbi de mange hemmelige caféer i Indre Bys sidegader og drikke min højtelskede caffe latte.