Privatlivspolitik
Musik og Film Guides

Fremadstormende artister klar til Lillefredag i Tivoli

Lucy Love

Tivolis lillefredagsprogram er netop blevet offentligtgjort for et par dage siden. Det tæller navne som Coco O., Lucy Love, Gents, Off Bloom, Jamaika, Artigeardit og kvindelige stjernefrø som Askling, Bette, Clara, Ea Kaya og Lleoh. Fra den 25. april til den 19. september vil publikum hver torsdag kl. 19 kunne opleve intime koncerter på Tivolis livescene Orangeriet. Åbningskoncerten til Lillefredag bliver med kvintetten Søn, der leverer skarpe, dansksprogede tekster med 80’er-punket lyd.

Hvad er Lillefredag i Tivoli?

Lillefredag byder på 22 koncerter med toner fra spændende upcoming musiknavne med en bred musikalsk palette, hvor den bløde elektropop møder det hardcore hiphop-univers.

Tivolis programchef Thor Feilberg udtaler om Lillefredag:

”Der er fuld gang i de musikalske vækstlag, og årets Lillefredag-program er et tydeligt tegn på styrken af den danske musikscene. Med fokus på pop-, urban- og indiemusik, har vi sammensat et program, der spænder fra upcoming artister til mere etablerede kræfter på den danske musikscene”.

Dansk rap med noget på hjertet

En af de mest spændende stemmer på den danske hiphopscene lige nu er den rapperen Artigeardit. Der med sine personlige og livsbekræftende tekster fra albummet Vilde Dage. Har betaget sit publikum og banet vejen for udsolgte shows på spillestedet Vega. Rapkometen Jamaika,der med sin benhårde lyrik og bløde stemme afspejler bandemiljøernes barske hverdag med sange som Ansvar, Blodskudt og Problemer Sover Ik,er også en af de store upcoming navne på plakaten. Rapperen Lucy Love, der er kendt for sin lyriske finesse, stærke flow og visuelle sceneshows, er klar med nye smagsprøver, når hun gæster Lillefredag-scenen i sensommeren 2019.

Her kan i se videoen som der er offentligtgjort med nogle af de kommende artister

Sangerinden Clara om at optræde på Lillefredag:

”Jeg tror, at det bliver en kæmpe fest at spille til Lillefredag! Jeg har spillet i Tivoli en gang før, hvilket var en superfed oplevelse, så det er fedt, at jeg har fået lov at optræde der igen. Jeg glæder mig rigtigt meget”

Kvindelige stjernefrø

Hitmageren Clara har med sin poppede R&B lyd, opnået massiv radio-airplay og over 4,5 million streams på Spotify. Med singlen What They Say. Den anmelderroste artistCoco O., der er anerkendt for sin tid som frontsangerinden i den LA-baserede duo Quadron, har med sine soul-poppede hits markeret sig på den danske og internationale musikscene. Kvindelige stjernefrø som Askling, Bette, Ea Kaya og Lleoh byder på bløde elektroniske, poppede R&B sange, når de indtager Lillefredag-scenen.

Energisk elektropop

80’er-inspireret synthesizer pop, trommemaskiner og en croonet barytonvokal slår stemningen an, når bandet Gents går på scenen. Efter deres anmelderroste album About Time udkom i 2017, har bandet i år udgivet opfølgeren Human Connection. Den elektroniske trio Off Bloom byder på elektropop. De har opnået stor opmærksomhed både herhjemme og i udlandet, hvor de bl.a. har turneret som support for den internationale stjerne Dua Lipa.

Flere af Lillefredags tidligere artister er af flere omgange rykket op på den store scene til Fredagsrock. Et stjernespækket Lillefredag-program byder på musikalske sommeraftener med nogle af tidens mest interessante liveartister. Se programmet for hele perioden nedenfor:Om skribenten

Ulrik Topholm Jepsen

Ulrik Topholm Jepsen

Jeg er meget nysgerrig på at udforske og opleve de mange muligheder der er i København. Mine primære interesser er mad, musik og events, hvorfor de fleste af mine artikler vil komme til at omhandle dette.