Privatlivspolitik
Musik og Film

Nørrebros bedste natklub ryster rusten af sig

TipKBH
Skrevet af TipKBH

Til februar er der gået 27 år siden huset i Guldbergsgade 8 på Nørrebro blev til Rust. Det skal selvfølgelig fejres, og det sker den 17. Marts i selskab med blandt andre Mike Skinner (The Streets).

Endnu et år har gået sin gang med danske og internationale fremadstormende kunstnere og talentfulde spirer på scenen, fantastiske gadefester og buldrende fester på natklubben. Anno 2017 kan Rust smide endnu et lys i lagkagen og invitere gæster, venner af huset og samarbejdspartnere til fødselsdagsfest.

Et tilbageblik på 2016 kan berette om flere forandringer i huset heriblandt et nyt lækkert Livingroom, hvis intime rammer indbyder til cocktails og samtaler midt i den pulserende natklub.

I år vil Rust fortsat bidrage til kulturlivet på Nørrebro med et væld af spændende koncerter, gadefester, natklub arrangementer og samarbejder, som vi også glæder os til præsentere her på tipKBH.

I slutningen af 2016 annoncerede Rust et nyt residency, når Mike Skinner (The Streets) & Murkage rykker ind med deres klubkoncept Tonga flere gange i løbet af 2017. Den 17. Marts bliver den første gang, hvor Rust, i forbindelse med sin 27 års fødselsdag, får besøg af de britiske feststartere. Det resterende line-up for fødselsdagen bliver annonceret løbende.

Rust 27 års Fødselsdag
Dato: 17.03.17
Døre åbner: 23.00
Entré: 80 kr. i forsalg / 100 kr. i døren

Billet link: https://billetto.dk/da/events/tongacph

Facebookevent: https://facebook.com/events/962765673856097/

Om skribenten

TipKBH

TipKBH