Musik og Film

Old School Hiphop i Tivoli

Line Ingerslev
Skrevet af Line Ingerslev

(Billedkreditering: Tivoli PR)
Denne artikel er sponseret.

Igen i år har holdet bag Fredagsrock i Tivoli formået at sætte et super sprødt musikprogram sammen, der tæller alt fra Kim Larsen til L.O.C., Citybois, Magtens Korridorer og mange, mange flere. Allerede på fredag den 27. april kan du komme med til et Old School Hiphop-brag, når den fabelagtige trio, bestående af Marvelous Mosell, MC Einar og Rockers by Choice, indtager scenen. 

En genial original

Til sommer er det 30 år siden, at MC Einar og Rockers by Choice indtog hiphopscenen og manifisterede genren i den danske musikkultur. Der er derfor lagt i ovnen til rap for fulde gardiner, når de erfarne rap-talenter slår sig sammen med den nye dreng i klassen; Marvelous Mosell.

I de seneste år har vi nydt rigtig godt af Marvelous Mosells befriende 80’er fly, som formår at sætte fut i festen til enhver lejlighed med sin helt unikke og rytmiske stil. Musikmagasinet Gaffa har døbt den finurlige rapper “En genial original” med klare referencer til den gamle skole af hiphop. Fredagens koncert bliver med garanti en mindeværdig aften fyldt med fede rim, nostalgi og håndtegn, når hiphopperne indtager scenen til Fredagsrock i Tivoli.

Det praktiske

Hvad: Fredagsrock med Marvelous Mosell, MC Einar og Rockers by Choice.
Hvor: På Plænen i Tivoli.
Hvornår: Fredag den 27. april 2018, klokken 22.00.
Billetter: Køb indgang eller årskort her (kan også købes ved indgangen).
Læs mere: Find hele programmet for Fredagsrock her. 

Om skribenten

Line Ingerslev

Line Ingerslev

Jeg er kommunikationsstuderende ved DMJX i København. Jeg har altid haft en passion for interaktion mellem mennesker på baggrund af medier, kultur og lingvistik. Mit mål i livet er at rejse verden rundt og få indblik i nye kulturer. Hvis du vil læse mere om mig, så klik ind på min hjemmeside: http://linejensen6.wix.com/lineingerslev