Privatlivspolitik
Musik og Film Gratis Christiania Koncerter

Søndagskoncerter i Nemoland

Nemoland
Rikke Vilhelmsen
Skrevet af Rikke Vilhelmsen

Vi er gået sommeren i møde og det vil også sige at det endnu engang er blevet tid til at rocke med til søndagskoncerterne i Nemoland!

Søndag i musikkens tegn

Igen i år vil der være super mange dygtige både upcoming og erfarne kunstnere at opleve. Der er musik til en hver smag, så der vil være rig mulighed for at finde en søndag hvor musikken passer lige til dig. Kunstnere som Danser Med Drenge, Folkeklubben, Benal & Skinz vil være blandt dem der gæster Nemoland hen over sommeren. Hele 2 koncerter vil blive spillet hver søndag, en kl. 18 og en kl. 20. Det kan være en god idé at møde op i god tid hvis man ønsker en af de pladser med lidt bedre udsyn. Man kan passende få en bid mad og en kold øl mens man venter på at musikken starter.

Foto fra Nemoland.dk

Hits, kolde øl & godt selskab

Søndagskoncerterne ligger hver søndag frem til d. 25. august i Nemoland, Christiania. Det er gratis at møde op til koncerterne, stemningen er altid i top og forhåbentlig er vejret også med os hele sommeren!

Nyder du at lytte til pop hvor du kan skråle med på sange som Planets og New Eyes, skal du besøge Nemoland søndag d. 25. august hvor Nicklas Sahl, Shaka & Wafande vil slutte dette års søndagskoncerter af. Tag en ven under armen og kom ud og lyt til nyt såvel som ældre musik. Der findes ikke noget bedre end god musik og godt selskab en flot søndag aften midt i Københavns fristad.

Det fulde program kan ses på www.nemoland.dk eller facebook.com/nemolanddk

Tjek evt. også vores guide om fredagsrock i Tivoli.

Om skribenten

Rikke Vilhelmsen

Rikke Vilhelmsen

Jeg er hende der altid hiver en veninde med ud til nye steder i København. Jeg bliver draget af kunst, natur, musik & mad! I finder mig med en øl i hånden på den lille lokale bar, i en af byens mange haver med en alt for dyr to go kaffe i hånden eller på en nyåbnet instaværdig café. Jeg håber at kunne give inspiration til både tilflytteren og den garvede Københavner.