Musik og Film Gratis

The Arts Hour on Tour

Line Ingerslev
Skrevet af Line Ingerslev

Onsdag den 17. januar fejrer BBC sit radioprogram The Arts Hour on Tour, som denne gang vil blive transmitteret fra København. BBC’s radiokoncept bliver optaget i verdens storbyer for at få indsigt i kultur, politik og musik. Nu går turen endelig til København – og nærmere bestemt Republique på Østerbro. Oplev nogle af Danmarks stærkeste personligheder inden for blandt andet film, musik og komik, hvor du samtidig vil blive guidet i gennem en aften fuld af underholding af den rutinerede BBC vært Nikki Bedi.

Hello Copenhagen!

Arrangementet byder på en lang række danske kunstnere, som vil sørge for aftenens underholdning. Du vil blandt andet kunne opleve en paneldiskussion om aktuelle politiske og kulturelle emner, hvor deltagerne vil bestå af filminstruktør Lone Scherfig, krimiforfatter Jussi Adler-Olsen og skuespiller Birgitte Hjort Sørensen. Sammen med panelet vil Nikki Bedi undersøge, hvad der gør København til noget helt særligt på den kunstneriske front, og om man gør nok for opblomstringen af de kreative sjæle.  På scenen vil du også kunne opleve live performance i form af komponistduoen Den Sorte Skole, sangerinden Marie Key og standup-komiker Omar Marzouk. Programmet bliver sendt på DAB+-kanalen BBC World Service den 28. januar kl. 16.00 og igen den 29. januar kl. 10.00.

Det praktiske

Hvad: BBC The Arts Hour on Tour
Hvornår: Onsdag den 17. januar 2018 kl. 19.30 (showet starter kl. 20.00)
Hvor: Republique, Store Scene (Østerfælled Torv 37, 2100 København Ø)
Tilmelding: Arrangementet er gratis, men tilmelding er påkrævet via dette link.

Om skribenten

Line Ingerslev

Line Ingerslev

Jeg er kommunikationsstuderende ved DMJX i København. Jeg har altid haft en passion for interaktion mellem mennesker på baggrund af medier, kultur og lingvistik. Mit mål i livet er at rejse verden rundt og få indblik i nye kulturer. Hvis du vil læse mere om mig, så klik ind på min hjemmeside: http://linejensen6.wix.com/lineingerslev