Musik og Film

VILDE GRÆS PÅ LOPPEN

vilde græs
TipKBH
Skrevet af TipKBH

Fredag den 29. marts bliver Loppen på Christianshavn ladet med lyden af lækker country/psych og dansksproget lyrik, når det forholdsvis nye band på den danske rockscene, Vilde Græs, går på scenen.

Hvem er de?

Med Vilde Græs har Morten Aron Larsen fra Spids Nøgenhat samlet et nyt elektrisk band. Musikken er folk-rock og alternativ country med danske tekster. Tilsat ’ud på landet’ tilbagelænethed, lidt punk og støvet ørkenblues med psykedeliske elementer. En skramlet og blandet affære, hvor musikken vokser, som den vil. Lige som vildt græs.

Vilde Græs er: Morten Aron Larsen: lead vokal, guitar Lars Bang Petersen: guitar

Hvad spiller de?

Vilde Græs har en forkærlighed for 60’erne og 70’ernes amerikanske West Coast rock. Bands som Byrds, Flying Burrito Brothers, Grateful Dead, Quicksilver Messenger Service og sangskrivere som Neil Young, Gene Clark og Bob Dylan er de umiddelbare referencer.

Historikken

Vilde Græs startede ud i oktober 2016. Alle medlemmer i bandet har været aktive i det danske musikmiljø og på den alternative undergrundsscene i mange år. Bandet tæller medlemmer fra Spids Nøgenhat, On Trial, Quiet Spring, Polyfeen, Kolos, æmæx, Peril Dance, Aron & the Black Beacon Orkestra, Kama Loka – og et hav af obskure og mere kortvarige konstellationer.

Til koncerten på Loppen den 29. marts vil Troels Jørgensen aka TJ stå for supporten. Døre åbner klokken 21. Koncertstart klokken 22.

Facebook event kan i se her.
Billetsalg er her.

Måske er det en sjov og lidt anderledes oplevelse der er i vente?
Alternativt kan du også læse en af vores andre musik relaterede artikler her.

Om skribenten

TipKBH

TipKBH