Musik og Film

ZULU Awards Festival: Spar 25% på billetten

Lærke Rask
Skrevet af Lærke Rask

Hvis du ikke har planer den allersidste dag i januar, har du nu mulighed for at spare 25% på billetten til ZULU Awards Festival, der afholdes i Royal Arena. 

Sol, sommer og masser af øl

Den 31. januar fra klokken 13 bliver Royal Arena omdannet til en vaskeægte festivalsplads, præcis som du kender den fra sommerens festivaler. Programmet står blandt andet på øl-yoga klokken 15.05 og 16.00. Her kan du rigtigt få strukket ud og varmet op til aftenens program. Udover uddeling af statuetter til vinderne i de forskellige kategorier, optræder blandt andet The Minds of 99, Yungblud og Karl William. Festivalsstemningen kommer bestemt ikke til at mangle!

De nominerede er…

…Sikkert nogen, du helt vildt gerne vil se i virkeligheden! Der er hele 12 kategorier med 5 nominerede i hver kategori. Kategorierne er blandt andet Årets Webstar, Årets Kunstner og Årets Hit. Scarlet Pleasure er nomineret i de to sidstnævnte kategorier, hvor du helt sikkert et stødt på deres hit “Deja Vu”. Vinderne findes ene og alene ved folkets stemmer, så hvis du har en favorit, er det bare med at stemme lige her!

Vil du med på festival?

Det tænkte vi nok! Derfor har vi fået mulighed for at give jer 25% rabat på billetten. Den gælder helt fra klokken 13 d. 31. januar, hvor du også får adgang til showet, der starter klokken 20. Der skal gøres opmærksom på, at der bliver filmet til TV hele dagen og at aldersgrænsen er 15 år.

Køb din billet med rabat lige her

Om skribenten

Lærke Rask

Lærke Rask

Jeg bor i en hyggelig lille lejlighed i København NV med min kæreste. Jeg kan godt lide at opdage de små finurligheder ved både Nørrebro og Nordvest. Jeg holder af at opleve koncerter og teaterstykker med både venner og familie - det er en rigtig sjov oplevelse at dele. Jeg holder meget af at gå i byen, helst de mere hyggelige barer, og hænge ud med mine venner og min kæreste. Desuden har jeg et had-kærlighedsforhold til bus 6A, og jeg elsker at slå et smut forbi de mange hemmelige caféer i Indre Bys sidegader og drikke min højtelskede caffe latte.