Privatlivspolitik
Steder

Guide: Nørrebro

Bydelen emmer af hyggelige gader, gode bagerier, vintage butikker, udendørs pladser og ikke mindst de helt rigtige steder til at fuldende byturen. Vi guider dig, så du finder alt det bedste fra Nørrebro! Pas på for du vil muligvis ikke derfra igen......

Københavns 6 bedste spaoplevelser

Riddlehouse: Originale Escape Rooms i København

De bedste badesteder i København

11 fantastiske rooftops i København

Skjult torsdagsbar på toppen af København

Sankt Hans aften i København

Guide: På vinbar i København

Guide: Svømmehaller i København

Kom med på opdagelse i de mange unikke steder, gader og bydele i København. Her på siden finder du alt fra byguides til artikler om Københavns bedste specialbutikker.

-||-

Strøget

Strøget er en af Europas længste gågader og går hele vejen fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Gågaden er Københavns største shopping område med et stort udvalg af forskellige butikker. Alt lige fra luksus brands som Prada, Louis Vuitton og Mulberry til mere budgetvenlige brands som H&M, Zara og Vero Moda. 

Hvis du på et tidspunkt har brug for en lille pause fra shopperiet, kan du omkring Strøget finde nogle af Københavns mest kendte seværdigheder. For eksempel kan man se Christiansborg, som danner rammen om det danske folketing, Det Kongelige Teater, eller Vor Frue Kirke, hvor kronprins Frederik og kronprinsesse Mary blev gift i 2004. 

Christiania

Fristaden Christiania er en bydel på Christianshavn, som uden tvivl er en af Københavns mest populære attraktioner. Christiania, også kaldet Staden, blev grundlagt i 1971, da en gruppe af mennesker besatte de gamle militærbarakker. Siden da har Christiania fungeret som sit eget lille kollektiv, og gør det stadig den dag idag.

De fleste kender nok Christiania for Pusher Street, men Christiania er mere end bare Pusher Street. Blandt andet er der et stort udvalg af hyggelige spisesteder, som for eksempel Cafe Loppen og Cafe Nemoland. Udover at være en cafe, er Nemoland også et af Christianias mange spillesteder, hvor der er gratis koncerter hver søndag

Når man besøger Christiania, skal man være opmærksom på, at bydelen ikke er som resten af København. Ved indgangen til Christiania vil du møde skilte med bydelens egne særskilte regler, som besøgende bør følge, når de besøger Christiania. 

Shopping

Udover Strøget, har København også 3 større shopping centre; Fisketorvet, Illum og Fields.

Fisketorvet ligger på Kalvebod Brygge har mere en 120 butikker lige fra mode, bolig og elektronik til supermarkeder og spisesteder. Derudover huser Fisketorvet også biografen CinemaxX, som har Skandinaviens største biograflærred. Fisketorvet har sin helt egen kategori herpå siden, hvor alle artikler vedr. Shoppingcentret bliver udgivet. Læs mere om Fisketorvet her.

Illum er Københavns mest eksklusive varehus og det er placeret i hjertet af København. Udover en masse eksklusive brands indenfor mode og boligindretning, kan man også spise på Illum Rooftop. Her finder man et bredt udvalg af lækre spisesteder, hvor man kan man tage en pause fra alt shopperiet. Udover en masse lækker mad, har Illum Rooftop også en god udsigt over København. 

Fields er Danmarks største shoppingcenter. Her finder du en god blanding af danske og internationale brands. Udover sine mange butikker, tilbyder Fields også aktiviteter til hele familien. På øverste etage finder man Bounce, hvor man kan prøve kræfter med forskellige parkourbaner, hoppe på trampolin og meget andet. Hvis man ikke er til en masse fysisk aktivitet, har Fields også en biograf på 1. Etage, hvor man blandt andet kan se film i 4DX

Kødbyen

I gamle dag var Kødbyen en samling af københavnske slagtehaller. I dag er Kødbyen en af Københavns mest populære forums for kreative tanker. Her finder du en masse af Københavns mest populære restauranter, barer, natklubber og kunstgallerier. 

Kødbyen har Københavns højeste koncentration af restauranter, så der burde kunne findes noget til enhver smag. Derudover er Kødbyen også et oplagt sted at besøge, hvis man har planer om en god bytur efter middagen. 

Men det er ikke kun restauratører, der har fået øjnene op for de gamle slagtehaller. I de seneste år er der åbnet en del nye kunstgallerier i Kødbyen, hvor både etablerede og nye kunstnere er rykket ind for at udfolde deres kunst.