Privatlivspolitik

Tips - Barer i København

Vi dækker de forskellige barer i København. Alt fra den hippe Cocktailbar til den lokale nede på hjørnet. Der findes også et stort udvalg af kaffebarer, juice barer mv. Der findes utallige muligheder i København og det kan derfor være svært at vælge. Derudover har vi mennesker også en tendens til at vælge de samme steder at gå ud. Lad os inspirere jer med vores guides og anbefalinger.

 

Hvad er de bedste barer i København?

Ja, det er jo et meget svært spørgsmål at besvare. Hvorfor?

For det første er en bar i København i disse tider langtfra ‘bare en bar’. Rigtig mange barer er i stedet specialiseret omkring en given type alkohol eller drink – eksempelvis øl, whisky, gin eller cocktails. 

Så hvis du er ølentusiast og forvilder dig ind på en ginbar, vil du måske rangere den lavt, mens en gin-nørd vil knuselske stedet.

For det andet er oplevelsen på en bar subjektiv og baseret på den besøgendes følelser og præferencer: Tager du på bar for at få en lækker drink? Danse natten lang? Være sammen med dine venner? Finde en flirt i natten? Eller noget helt femte?

Blandt andet af de grunde, kan ingen, formentlig, nogensinde blive enige om, hvad den bedste bar i København er. Men læs med her på siden, hvor vi løbende guider dig rundt i mellem de mange barer i København!
Måske du opdager dit nye yndlings sted?

Gode barer København

Som tidligere nævnt er det nok umuligt at sætte navn på én eller flere barer, der generelt er ‘gode’. 

Så vi er gået anderledes til værks og oplister her nogle nævneværdige barer under 3 forskellige kategorier. Og så krydser vi fingre for, at du kan se dig selv i mindst én kategori, så du har noget at gå efter, næste gang du skal på bar.

Hvis du elsker cocktails:

– Gilt (Rantzausgade 39, 2200 Kbh N)
Lidkoeb (Vesterbrogade 72B, 1620 Kbh V)
– Strøm (Niels Hemmingsens Gade 32, 1153 Kbh K)

Hvis du elsker øl:

Mikkeller (Refshalevej 169B, 1432 Kbh K / Viktoriagade 8, 1655 Kbh V / Stefansgade 35, kld, 2200 Kbh N)
– Brewers Inc. (Gormsgade 25, 2200 Kbh N.)
– Brus (Guldbergsgade 29F, 2200 Kbh N)

Hvis du elsker at danse:

Natbar på Bremen (Nyropsgade 39-41, 1602 Kbh V)
– Søpavillonen (Gyldenløvesgade 24, 1369 Kbh K)
– Jolene (Flæsketorvet 81-85, Kbh V)

Billige barer i København

Hvis bankkontoen ikke ligefrem bugner af overskud, er det selvfølgelig værd at orientere sig mod de billige barer i København. Og dem er der heldigvis et par stykker af.

Her er 3 gode muligheder, hvis du er på udkig efter en billig brandert:

Dalle Valle. Her kan du både få et fornuftigt (og billigt) måltid samt billige drikkevarer. Efter klokken 20 får du eksempelvis to ens cocktails for 100 kr.  (Fiolstræde 3, 1171 København K)

De brune bodegaer. Rundt omkring i København kan der stadig findes brune bodegaer, hvor priserne er så lave, at alle kan være med. Et par nævneværdige steder er McKluud (Istedgade 126, 1650 Kbh V), Understellet (Nørrebrogade 24, 2200 Kbh N) og Fingerbøllet (Wildersgade 39, 1408 Kbh K).

Vinhanen. Hvis du er til (billig) vin, bør du besøge Vinhanen. Et glas vin koster 55 kroner og for 220 kroner får du en hel flaske. Find Vinhanen på Baggesensgade 13, 2200 Kbh N eller Enghavevej 24, 1770 Kbh V.