Privatlivspolitik

Tips - DinnerDays

I denne kategori stiller vi skarpt på den vel nok største og efter vores mening bedste restaurantfestival i København. DinnerDays er for mange et velkendt koncept hvor man kan afprøve et stort antal restauranter til fordelagtige priser. Vi har her på redaktionen altid været store fans af konceptet, idet man kan afprøve mange forskellige restauranter uden at blive ruineret. Konceptet er simpelt: Spis tre retter for 210 kr. på en lang række populære restauranter i uge 7 og uge 42.  I enkelte tilfælde er konceptet udvidet med menuer til 400 kr. hvis der er tale om menuer helt ud over det sædvanlige. I samarbejde med DinnerDays har vi lavet denne kategori for at hjælpe med at skabe et overblik over de mange muligheder samtidig med at vi har udvalgt en række personlige favoritter.

Oplev nogle af byens bedste restauranter med DinnerDays

I København har DinnerDays konceptet samlet nogle af byens bedste restauranter. Der er restauranter for enhver smag,  men fælles for dem er at de byder på treretters menu fra 210 kroner (+ gebyr). Her kan man vælge blandt restauranter som Sans Souci og Hummer.

Michelin for en skilling

Hvis man har lidt ekstra stående på madbudgettet, kan man få en vaskeægte Michelin- eller gourmetoplevelse for kun 400 kroner (+ gebyr) og smage sig igennem gastronomi på eksempelvis Nomas lillebror, Restaurant 108, eller den anmelderroste Restaurant Barr.

– Vi sætter stor pris på gæsternes voksende appetit for konceptet, og derfor står vi endnu en gang klar med toprestauranter til DinnerDays. Det kan også kun lade sig gøre, fordi restauranterne er superprofessionelle og er konsekvente i at levere sublime spiseoplevelser, siger Sofie Twisttmann
Hansen, PR- og Kommunikationsansvarlig hos DinnerBooking.

Kom først til fadet

Vil man være sikker på at få gaflet billetter til ens yndlingsrestaurant, så skal man være klar, når billetsalget begynder på www.dinnerdays.com