Privatlivspolitik
For børn Guides

5 aktiviteter for fædre på barsel i København

fædregruppe fædre på barsela

Er du løbet tør for inspiration til, hvad du kan lave med din baby på barsel? Så har vi samlet 5 aktiviteter til dig, hvor du også har mulighed for at møde andre fædre på barsel samtidig.

1: Babyrytmik

Trænger du til at røre dig, og vil du samtidig hjælpe dit barns sprog og motoriske udvikling? Så kan du tage til babyrytmik, hvor du kan lave sanglege og sansemotoriske øvelser med din baby.

2: Tag i Babybio

Tag baby under armen, ind i salen og se en af de seneste film, bare tidligere på dagen, end du ville gøre normalt. De fleste københavnske biografer har nemlig Babybioforestillinger, hvor der er plads babypludren, til at pusle, varme mad samt flaske, OG hvor der samtidig er kaffe, te og vand inkluderet i prisen.

> Læs også: Babybio – tag din baby med i biografen.

3: Tag i Fars Klub

Fars Klub er et frivilligt initiativ, hvor far er i fokus. Her kan du tage i legestue på Nørrebro eller Østerbro med din baby og møde andre fædre på barsel.

4: Babysvømning

Hvis du er lidt af en vandhund, så smid din baby i vandtæt ble og plask rundt i en af de københavnske svømmehaller. Pssst… Det kan være en god idé lige at tjekke reglerne i den svømmehal, du ønsker at besøge.

5: Barselsøl på BRUS

Savner du at nyde en kold øl ude i byen? Så kan du tage forbi BRUS på Guldbergsgade. Her kan du drikke øl sammen med andre forældre på barsel, hvor der samtidig er plads til babyer, bleskift og gylp mellem de kolde øl.

Vil du se flere ting, du kan lave i din barsel? Så hent inspiration i vores guide til mødregrupper.

Om skribenten

Sarah Vangsgaard Winge

Sarah Vangsgaard Winge

Jeg er bosat på skønne Amager og Jeg ELSKER simpelthen København. Jeg er helt forelsket i stemningen, maden og de tilbud, der kan findes overalt i byen! Jeg har en forkærlighed for små skæve restauranter, gerne hvor der er fokus på økologi. Og så er jeg altid frisk på at prøve nye ting, omend det er salsaundervisning på en onsdag eller genbrugsshopping på en fredag. De spændende oplevelser vil jeg elske at vise jer her på TipKBH.